| id: | 27509 | 
|---|---|
| Title: | Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") | 
| Authors: | Педоренко В. О. | 
| Keywords: | молокосировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка | 
| Date of publication: | 2022-02-15 09:18:13 | 
| Last changes: | 2022-02-15 09:18:13 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі розроблено і досліджено технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27509 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27509.pdf Size : 271932 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |