Репозиторій ВТЕІ
id: 27508
Назва: Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко")
Автори: Федорович С.Р.
Ключові слова: ресторанний бізнес, їдальня, якість ресторанних послуг, оцінка якості
Дата публікації: 2022-02-15 09:17:16
Останні зміни: 2022-02-15 09:17:16
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі детально вивчено поняття якості продукції та послуг як об’єкту управління на підприємствах ресторанного господарства; проведено формування системи управління якістю на підприємстві ресторанного господарства; охарактеризовано систему оцінки якості продукції та послуг ресторанного господарства; досліджено та охарактеризовано їдальню закладу дошкільної освіти "Малятко"; проаналізовано якість продукції та послуг досліджуваного закладу; проведено оцінку якості продукції та послуг їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; розроблено пропозиції щодо покращення управління якістю продукції та послуг в їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; проведено оцінку ефективності розроблених пропозицій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27508
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27508.pdf Розмір : 181638 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити