id: | 27508 |
---|---|
Назва: | Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко") |
Автори: | Федорович С.Р. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, їдальня, якість ресторанних послуг, оцінка якості |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:17:16 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:17:16 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі детально вивчено поняття якості продукції та послуг як об’єкту управління на підприємствах ресторанного господарства; проведено формування системи управління якістю на підприємстві ресторанного господарства; охарактеризовано систему оцінки якості продукції та послуг ресторанного господарства; досліджено та охарактеризовано їдальню закладу дошкільної освіти "Малятко"; проаналізовано якість продукції та послуг досліджуваного закладу; проведено оцінку якості продукції та послуг їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; розроблено пропозиції щодо покращення управління якістю продукції та послуг в їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; проведено оцінку ефективності розроблених пропозицій. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27508 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27508.pdf Розмір : 181638 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|