| id: | 27508 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко") | 
| Authors: | Федорович С. Р. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, їдальня, якість ресторанних послуг, оцінка якості | 
| Date of publication: | 2022-02-15 09:17:16 | 
| Last changes: | 2022-02-15 09:17:16 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі детально вивчено поняття якості продукції та послуг як об’єкту управління на підприємствах ресторанного господарства; проведено формування системи управління якістю на підприємстві ресторанного господарства; охарактеризовано систему оцінки якості продукції та послуг ресторанного господарства; досліджено та охарактеризовано їдальню закладу дошкільної освіти "Малятко"; проаналізовано якість продукції та послуг досліджуваного закладу; проведено оцінку якості продукції та послуг їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; розроблено пропозиції щодо покращення управління якістю продукції та послуг в їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; проведено оцінку ефективності розроблених пропозицій. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27508 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27508.pdf Size : 181638 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |