Репозиторій ВТЕІ
id: 27507
Назва: Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану "Рибацький Хутір")
Автори: Бойко А.І.
Ключові слова: ресторанний бізнес, тренди ресторанного бізнесу, новітні формати, новизна форматів
Дата публікації: 2022-02-15 09:16:33
Останні зміни: 2022-02-15 09:16:33
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні; а також: аналіз тенденцій розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в місті Біла Церква; оцінка рівня новизни формату ресторану «Рибацький Хутір»; розробка пропозицій щодо модернізації формату досліджуваного закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27507
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27507.pdf Розмір : 189460 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити