| id: | 27507 |
|---|---|
| Назва: | Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану "Рибацький Хутір") |
| Автори: | Бойко А. І. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, тренди ресторанного бізнесу, новітні формати, новизна форматів |
| Дата публікації: | 2022-02-15 09:16:33 |
| Останні зміни: | 2022-02-15 09:16:33 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі визначено особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні; а також: аналіз тенденцій розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в місті Біла Церква; оцінка рівня новизни формату ресторану «Рибацький Хутір»; розробка пропозицій щодо модернізації формату досліджуваного закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27507 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27507.pdf Розмір : 189460 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |