| id: | 27507 | 
|---|---|
| Title: | Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану "Рибацький Хутір") | 
| Authors: | Бойко А. І. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, тренди ресторанного бізнесу, новітні формати, новизна форматів | 
| Date of publication: | 2022-02-15 09:16:33 | 
| Last changes: | 2022-02-15 09:16:33 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі визначено особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні; а також: аналіз тенденцій розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в місті Біла Церква; оцінка рівня новизни формату ресторану «Рибацький Хутір»; розробка пропозицій щодо модернізації формату досліджуваного закладу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27507 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27507.pdf Size : 189460 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |