| id: | 27501 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології напоїв з сироватки (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") |
| Автори: | Петрущак Д. А. |
| Ключові слова: | молоко, сироватка, напій, технологія, якість, томатний сік, обладнання, інжиніринг |
| Дата публікації: | 2022-02-14 15:48:49 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 15:48:49 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Розробка інноваційних технологій виробництва продуктів з метою підвищення їх функціонального впливу на організм набуває все більшого значення. Молочні продукти містять в собі більшість необхідних нутрієнтів, вони є одними із основних джерел забезпечення людини білком. Молочна сироватка є продуктом, який отримують в результаті переробки молока, що містить в собі необхідні елементи в правильному співвідношенні. Головним при створенні інноваційних продуктів є раціональний підбір інгредієнтів та відповідно удосконалена технологія виробництва, щоб в процесі виробництва продукт або певна складова продукту не втратили свої корисні властивості. Саме тому дослідження цього питання є актуальним. Метою дослідження є розробка технології сироваткових напоїв з використанням томатного соку |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27501 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27501.pdf Розмір : 178552 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |