| id: | 27501 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології напоїв з сироватки (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") | 
| Authors: | Петрущак Д. А. | 
| Keywords: | молоко, сироватка, напій, технологія, якість, томатний сік, обладнання, інжиніринг | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:48:49 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:48:49 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Розробка інноваційних технологій виробництва продуктів з метою підвищення їх функціонального впливу на організм набуває все більшого значення. Молочні продукти містять в собі більшість необхідних нутрієнтів, вони є одними із основних джерел забезпечення людини білком. Молочна сироватка є продуктом, який отримують в результаті переробки молока, що містить в собі необхідні елементи в правильному співвідношенні. Головним при створенні інноваційних продуктів є раціональний підбір інгредієнтів та відповідно удосконалена технологія виробництва, щоб в процесі виробництва продукт або певна складова продукту не втратили свої корисні властивості. Саме тому дослідження цього питання є актуальним. Метою дослідження є розробка технології сироваткових напоїв з використанням томатного соку | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27501 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27501.pdf Size : 178552 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |