| id: | 27497 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі») | 
| Authors: | Гаєвський Б. С. | 
| Keywords: | шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:43:18 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:43:18 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27497 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27497.pdf Size : 176113 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |