id: | 27496 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city") |
Автори: | Ковальчук Д.В. |
Ключові слова: | бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:42:43 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:42:43 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27496 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27496.pdf Розмір : 204200 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|