Репозиторій ВТЕІ
id: 27496
Назва: Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city")
Автори: Ковальчук Д.В.
Ключові слова: бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура
Дата публікації: 2022-02-14 15:42:43
Останні зміни: 2022-02-14 15:42:43
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27496
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27496.pdf Розмір : 204200 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити