| id: | 27496 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city") | 
| Authors: | Ковальчук Д. В. | 
| Keywords: | бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:42:43 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:42:43 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27496 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27496.pdf Size : 204200 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |