| id: | 27495 | 
|---|---|
| Title: | Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю (за матеріалами готелю "Stara Synyava Lex") | 
| Authors: | Гук І. Ю. | 
| Keywords: | готельно-ресторанний бізнес, додаткові послуги, культура обслуговування, конкурентоспроможність | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:41:59 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:41:59 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі опрацьовано теоретико-методичні засади розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю; зроблено аналіз додаткових готельних послуг як показника якості, конкурентоспроможності та культури обслуговування в готелі «Stara Synyava Lex»; розроблено шляхи впровадження комплексу додаткових послуг для створення комплексних переваг готелю «Stara Synyava Lex». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27495 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27495.pdf Size : 180569 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |