| id: | 27494 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Mont Blanc") |
| Автори: | Шишківська Ю. О. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги |
| Дата публікації: | 2022-02-14 15:41:18 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 15:41:18 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В кваліфікаційні роботі визначено значення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства; охарактеризовано види та форми дозвілля, які використовуються у діяльності підприємств ресторанного бізнесу; визначено організацію дозвілля в закладах ресторанного бізнесу на сучасному етапі; розроблено організаційно-економічну характеристику ресторану «Mont Blanc»; проаналізувати організацію дозвілля досліджуваного закладу; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля у ресторані "Mont Blanc"; проведено оцінку економічної ефективності розроблених пропозицій. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27494 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27494.pdf Розмір : 173696 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |