Репозиторій ВТЕІ
id: 27494
Назва: Удосконалення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Mont Blanc")
Автори: Шишківська Ю.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги
Дата публікації: 2022-02-14 15:41:18
Останні зміни: 2022-02-14 15:41:18
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційні роботі визначено значення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства; охарактеризовано види та форми дозвілля, які використовуються у діяльності підприємств ресторанного бізнесу; визначено організацію дозвілля в закладах ресторанного бізнесу на сучасному етапі; розроблено організаційно-економічну характеристику ресторану «Mont Blanc»; проаналізувати організацію дозвілля досліджуваного закладу; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля у ресторані "Mont Blanc"; проведено оцінку економічної ефективності розроблених пропозицій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27494
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27494.pdf Розмір : 173696 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити