| id: | 27494 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Mont Blanc") | 
| Authors: | Шишківська Ю. О. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:41:18 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:41:18 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В кваліфікаційні роботі визначено значення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства; охарактеризовано види та форми дозвілля, які використовуються у діяльності підприємств ресторанного бізнесу; визначено організацію дозвілля в закладах ресторанного бізнесу на сучасному етапі; розроблено організаційно-економічну характеристику ресторану «Mont Blanc»; проаналізувати організацію дозвілля досліджуваного закладу; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля у ресторані "Mont Blanc"; проведено оцінку економічної ефективності розроблених пропозицій. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27494 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27494.pdf Size : 173696 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |