| id: | 27493 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення стратегії збуту готельного продукту (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "ВікЖан") | 
| Authors: | Томусяк К. О. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, збутова політика, стратегії збуту | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:40:33 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:40:33 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні передумови вибору стратегій збуту готельного продукту; досліджено стратегічні альтернативи збуту готельного продукту; проаналізувати потенційні характеристики готельного продукту у сфері збуту; здійснити оцінку напрямків збутових стратегій досліджуваного підприємства; охарактеризувати проблеми та перспективи стратегії збуту готельного продукту готельно-ресторанного комплексу; запропоновано шляхи удосконалення стратегії збуту готельного продукту досліджуваного підприємства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27493 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27493.pdf Size : 205503 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |