| id: | 27491 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "КОН БРІО") |
| Автори: | Рижикова І. О. |
| Ключові слова: | десерти, функціональні властивості, гарбуз, апельсиновий соус, технологічний процес, сировина, якість |
| Дата публікації: | 2022-02-14 15:39:10 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 15:39:10 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розроблено технологічний процес виробництва функціонального десерту "Гарбузовий тарт з апельсиновим соусом". Описано фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, визначено вимоги до якості сировини та проведено аналіз діючих технологій виробництва десертів функціонального призначення у ТОВ "КОН БРІО". Виходячи з проектованої потужності в 4500 од/день, проведено розрахунок сировини. Зроблено розрахунок харчової і біологічної цінності страв, який показав виражені функціональні властивості нового виробу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27491 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27491.pdf Розмір : 179058 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |