Репозиторій ВТЕІ
id: 27491
Назва: Розробка технології виробництва десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "КОН БРІО")
Автори: Рижикова І.О.
Ключові слова: десерти, функціональні властивості, гарбуз, апельсиновий соус, технологічний процес, сировина, якість
Дата публікації: 2022-02-14 15:39:10
Останні зміни: 2022-02-14 15:39:10
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розроблено технологічний процес виробництва функціонального десерту "Гарбузовий тарт з апельсиновим соусом". Описано фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, визначено вимоги до якості сировини та проведено аналіз діючих технологій виробництва десертів функціонального призначення у ТОВ "КОН БРІО". Виходячи з проектованої потужності в 4500 од/день, проведено розрахунок сировини. Зроблено розрахунок харчової і біологічної цінності страв, який показав виражені функціональні властивості нового виробу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27491
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27491.pdf Розмір : 179058 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити