| id: | 27487 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва пасти з додаванням гідробіонтів (за матеріалами ресторану"Прімавера") | 
| Authors: | Шишковська А. В. | 
| Keywords: | гідробіонти, паста, рецептура, морська капуста, морський вугор, харчова цінність | 
| Date of publication: | 2022-02-14 15:35:29 | 
| Last changes: | 2022-02-14 15:35:29 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Удосконалено технологічний процес виготовлення пасти з додаванням гідробіонтів у ресторані "Прімавера" шляхом розробки нової пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; охарактеризовано технологічне обладнання для виготовлення пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва розробленої пасти. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27487 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27487.pdf Size : 180827 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |