Репозиторій ВТЕІ
id: 27486
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки молока на морозиво молочне класичне крем-брюле (за матеріалами ПП "Еко-Молпродукт")
Автори: Попенко Т.С.
Ключові слова: молоко-сировина, якість молока, бактеріальне забруднення, обробка, пастеризація, морозиво, крем-брюле
Дата публікації: 2022-02-14 15:34:30
Останні зміни: 2022-02-14 15:34:30
Рік видання: 2022
Аннотація: В Україні та світі морозиво є унікальним харчовим продуктом з відсутністю вікового обмеження. Вибагливі споживчі смакові якості по морозиву у споживачів щорік стають більш вимогливими до виробника і цей шлях слугує потужним стимулом у смакових пропозиціях виготовлення харчового продукту. Державна служба статистики за 2020 рік прозвітувала про загальний обсяг пропозиції морозива - 153 тис. т, що на 1,2% менше ніж у 2019 році (155 тис. т). Одним з вагомих показників є виготовлення продукту по сезонах.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27486
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27486.pdf Розмір : 235410 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити