id: | 27476 |
---|---|
Назва: | Розробка технології та рецептури фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій (за матеріалами ТОВ «Роял П», кафе «Рояль») |
Автори: | Тимофеєва А.І |
Ключові слова: | технологія, рецептура, фрукти, салати, невротичні стани, депресії, харчова цінність |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:51:48 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:51:48 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розроблено технологічну документацію на фруктовий салат «Тропіки», підтверджено, що розроблений продукт має збалансовану харчову цінність та виражені функціональні властивості, охарактеризовано технологічне обладнання та необхідний інвентар для приготування салату. Проведено розрахунки з інжинірингу, а саме обчислено площу холодного цеху на основі номенклатури та габаритів обладнання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27476 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 37 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27476.pdf Розмір : 242642 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|