| id: | 27475 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва арахісової пасти в термоміксі (за матеріалами кафе «Hogwarts») |
| Автори: | Куляс М. П. |
| Ключові слова: | термомікс, арахісова паста, сироп агави, мед, кранч, чорний шоколад |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:51:16 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:51:16 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Розроблена нова технологія виробництва пасти: «Арахісова паста з сиропом агави», «Арахісова паста з медом», «Арахісова паста кранч з чорним шоколадом та сіллю» з використанням THERMOMIX. Підібрано композицію інгредієнтів для одержання арахісових паст із органолептичними властивостями, близькими до еталонних. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27475 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27475.pdf Розмір : 183512 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |