| id: | 27475 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва арахісової пасти в термоміксі (за матеріалами кафе «Hogwarts») | 
| Authors: | Куляс М. П. | 
| Keywords: | термомікс, арахісова паста, сироп агави, мед, кранч, чорний шоколад | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:51:16 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:51:16 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Розроблена нова технологія виробництва пасти: «Арахісова паста з сиропом агави», «Арахісова паста з медом», «Арахісова паста кранч з чорним шоколадом та сіллю» з використанням THERMOMIX. Підібрано композицію інгредієнтів для одержання арахісових паст із органолептичними властивостями, близькими до еталонних. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27475 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27475.pdf Size : 183512 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |