| id: | 27473 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне») |
| Автори: | Нікітіна Г. Р. |
| Ключові слова: | мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:50:01 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:50:01 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27473 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27473.pdf Розмір : 212032 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |