id: | 27473 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне») |
Автори: | Нікітіна Г.Р. |
Ключові слова: | мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:50:01 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:50:01 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27473 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27473.pdf Розмір : 212032 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|