Репозиторій ВТЕІ
id: 27473
Назва: Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне»)
Автори: Нікітіна Г.Р.
Ключові слова: мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність
Дата публікації: 2022-02-14 12:50:01
Останні зміни: 2022-02-14 12:50:01
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27473
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27473.pdf Розмір : 212032 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити