| id: | 27473 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне») | 
| Authors: | Нікітіна Г. Р. | 
| Keywords: | мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:50:01 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:50:01 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27473 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27473.pdf Size : 212032 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |