id: | 27471 |
---|---|
Назва: | Розробка ягідних десертів з використанням плавлених сирів (за матеріалами кафе «Мрія» (ПП Кізляр О.О.) |
Автори: | Чуйко О.В. |
Ключові слова: | десерти, ягоди, плавлені сири, технологічний процес, харчова цінність, властивості, якість |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:49:00 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:49:00 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Проаналізовано технологічний процес виробництва ягідних десертів з використанням плавлених сирів, описано характеристику сировини, яка використовується при виробництві ягідних десертів, їх хімічний склад та вплив на організм людини. Показано доцільність використання плавлених сирів в ягідних десертах для покращення їх харчової цінності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27471 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27471.pdf Розмір : 182507 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|