| id: | 27471 | 
|---|---|
| Title: | Розробка ягідних десертів з використанням плавлених сирів (за матеріалами кафе «Мрія» (ПП Кізляр О.О.) | 
| Authors: | Чуйко О. В. | 
| Keywords: | десерти, ягоди, плавлені сири, технологічний процес, харчова цінність, властивості, якість | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:49:00 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:49:00 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Проаналізовано технологічний процес виробництва ягідних десертів з використанням плавлених сирів, описано характеристику сировини, яка використовується при виробництві ягідних десертів, їх хімічний склад та вплив на організм людини. Показано доцільність використання плавлених сирів в ягідних десертах для покращення їх харчової цінності. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27471 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27471.pdf Size : 182507 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |