| id: | 27470 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва карамелі (за матеріалами магазин-кондитерська "Майстерня карамелі") | 
| Authors: | Чорна Н. П. | 
| Keywords: | карамель, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, гарбузове пюре | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:48:05 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:48:05 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Проведено аналіз асортименту та технологій приготування карамелі в магазині-кондитерській «Майстерні карамелі» м. Хмельницький; розроблено технологічний процес приготування карамелі з додаванням натуральних збагачувачів у вигляді гарбузового пюре; складено технологічні схеми та технологічні картки на запропоновані вироби; розраховано їх харчову цінність, проведено апробацію запропонованих різновидів карамелі у магазині-кондитерській «Майстерня карамелі»; здійснено підбір обладнання необхідного для приготування запропонованих видів карамелі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27470 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27470.pdf Size : 212148 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |