Репозиторій ВТЕІ
id: 27467
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки вторинної сировини на напівжирний напій (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки»)
Автори: Рибак Д.В.
Ключові слова: вторинна сировина, знежирене молоко, сироватка, маслянка, переробка
Дата публікації: 2022-02-14 12:45:32
Останні зміни: 2022-02-14 12:45:32
Рік видання: 2022
Аннотація: Досліджено особливості удосконалення технологічного процесу при використанні вторинної молочної сировини: продукти зі знежиреного молока, продукти з молочної сироватки та маслянки; доведено доцільність їх комплексного та раціонального використання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27467
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27467.pdf Розмір : 247094 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити