Репозиторій ВТЕІ
id: 27466
Назва: Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки»)
Автори: Завальнюк О.О.
Ключові слова: сирокопчена ковбаса, розмарин, стевія
Дата публікації: 2022-02-14 12:44:58
Останні зміни: 2022-02-14 12:44:58
Рік видання: 2022
Аннотація: Досліджено особливості виробництва сирокопчених ковбас з метою розробки інноваційної технології виробництва сирокопченої ковбаси «Брауншвейзька» з додаванням розмарину і стевії.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27466
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27466.pdf Розмір : 174803 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити