| id: | 27466 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») |
| Автори: | Завальнюк О. О. |
| Ключові слова: | сирокопчена ковбаса, розмарин, стевія |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:44:58 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:44:58 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Досліджено особливості виробництва сирокопчених ковбас з метою розробки інноваційної технології виробництва сирокопченої ковбаси «Брауншвейзька» з додаванням розмарину і стевії. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27466 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27466.pdf Розмір : 174803 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |