| id: | 27466 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») | 
| Authors: | Завальнюк О. О. | 
| Keywords: | сирокопчена ковбаса, розмарин, стевія | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:44:58 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:44:58 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Досліджено особливості виробництва сирокопчених ковбас з метою розробки інноваційної технології виробництва сирокопченої ковбаси «Брауншвейзька» з додаванням розмарину і стевії. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27466 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27466.pdf Size : 174803 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |