id: | 27465 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») |
Автори: | Богдан Н.А. |
Ключові слова: | технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:44:19 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:44:19 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27465 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27465.pdf Розмір : 183346 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|