Репозиторій ВТЕІ
id: 27465
Назва: Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»)
Автори: Богдан Н.А.
Ключові слова: технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону
Дата публікації: 2022-02-14 12:44:19
Останні зміни: 2022-02-14 12:44:19
Рік видання: 2022
Аннотація: Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27465
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27465.pdf Розмір : 183346 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити