| id: | 27465 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») | 
| Authors: | Богдан Н. А. | 
| Keywords: | технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:44:19 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:44:19 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27465 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27465.pdf Size : 183346 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |