| id: | 27464 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва макаронних виробів (за матеріалами кафе «Мангал») | 
| Authors: | Расулов Х. І. | 
| Keywords: | макаронні вироби, натуральні барвники, бета-каротин, ламінарія | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:43:39 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:43:39 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Наведено аналіз використання бета-каротину та ламінарії сухої у виробництві макаронних виробів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27464 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27464.pdf Size : 174213 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |