| id: | 27463 |
|---|---|
| Назва: | Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж») |
| Автори: | Пашинська К. М. |
| Ключові слова: | борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:43:05 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:43:05 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27463 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27463.pdf Розмір : 179869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |