| id: | 27462 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування (за матеріалами кафе «Oblacko») | 
| Authors: | Кухарська Т. М. | 
| Keywords: | кисломолочні напої, йогурт, закваска, натуральний наповнювач, дієтичне харчування | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:42:30 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:42:30 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. Розроблено технологію виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27462 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 36 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27462.pdf Size : 199370 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |