id: | 27461 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ПП «Хмельнийький комбінат агропродукт») |
Автори: | Дикий Р.В. |
Ключові слова: | технологія виготовлення ковбас, пектин, пшенична клітковина, рослинні добавки |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:41:49 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:41:49 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі досліджено доцільність використання пшеничної клітковини з пектином гарбуза у складі варених ковбас, що дозволяє одночасно покращити технологічні та споживні характеристики варених ковбасних виробів та їх безпечність. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27461 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27461.pdf Розмір : 176767 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|