Репозиторій ВТЕІ
id: 27461
Назва: Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ПП «Хмельнийький комбінат агропродукт»)
Автори: Дикий Р.В.
Ключові слова: технологія виготовлення ковбас, пектин, пшенична клітковина, рослинні добавки
Дата публікації: 2022-02-14 12:41:49
Останні зміни: 2022-02-14 12:41:49
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі досліджено доцільність використання пшеничної клітковини з пектином гарбуза у складі варених ковбас, що дозволяє одночасно покращити технологічні та споживні характеристики варених ковбасних виробів та їх безпечність.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27461
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27461.pdf Розмір : 176767 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити