| id: | 27461 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ПП «Хмельнийький комбінат агропродукт») |
| Authors: | Дикий Р. В. |
| Keywords: | технологія виготовлення ковбас, пектин, пшенична клітковина, рослинні добавки |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:41:49 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:41:49 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі досліджено доцільність використання пшеничної клітковини з пектином гарбуза у складі варених ковбас, що дозволяє одночасно покращити технологічні та споживні характеристики варених ковбасних виробів та їх безпечність. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27461 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27461.pdf Size : 176767 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |