| id: | 27456 |
|---|---|
| Назва: | Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна») |
| Автори: | Буряк М. В. |
| Ключові слова: | технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:26:46 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:26:46 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27456 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27456.pdf Розмір : 176316 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |