Репозиторій ВТЕІ
id: 27456
Назва: Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна»)
Автори: Буряк М.В.
Ключові слова: технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно
Дата публікації: 2022-02-14 12:26:46
Останні зміни: 2022-02-14 12:26:46
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27456
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27456.pdf Розмір : 176316 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити