id: | 27456 |
---|---|
Назва: | Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна») |
Автори: | Буряк М.В. |
Ключові слова: | технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:26:46 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:26:46 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27456 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27456.pdf Розмір : 176316 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|