| id: | 27456 | 
|---|---|
| Title: | Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна») | 
| Authors: | Буряк М. В. | 
| Keywords: | технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:26:46 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:26:46 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27456 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27456.pdf Size : 176316 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |