| id: | 27454 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром») |
| Автори: | Сидоренко В. В. |
| Ключові слова: | цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:25:09 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:25:09 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27454 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27454.pdf Розмір : 177212 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |