Репозиторій ВТЕІ
id: 27454
Назва: Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром»)
Автори: Сидоренко В.В.
Ключові слова: цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори
Дата публікації: 2022-02-14 12:25:09
Останні зміни: 2022-02-14 12:25:09
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27454
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27454.pdf Розмір : 177212 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити