| id: | 27454 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром») | 
| Authors: | Сидоренко В. В. | 
| Keywords: | цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:25:09 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:25:09 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27454 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27454.pdf Size : 177212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |