Репозиторій ВТЕІ
id: 27453
Назва: Удосконалення технології виробництва копчених ковбас (за матеріалами ФОП Бондаренко М.П., «Вінницько-хуторянський м’ясопереробний комбінат»)
Автори: Семенюк В.Б.
Ключові слова: технологія, копчені ковбаси, ковбасні вироби, харчова добавка, добавка «Вібер»
Дата публікації: 2022-02-14 12:24:14
Останні зміни: 2022-02-14 12:24:14
Рік видання: 2022
Аннотація: Викладено інноваційні технології у виробництві копченої ковбаси, що дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси завдяки застосуванню добавки «Вібер».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27453
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27453.pdf Розмір : 179161 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити