id: | 27453 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва копчених ковбас (за матеріалами ФОП Бондаренко М.П., «Вінницько-хуторянський м’ясопереробний комбінат») |
Автори: | Семенюк В.Б. |
Ключові слова: | технологія, копчені ковбаси, ковбасні вироби, харчова добавка, добавка «Вібер» |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:24:14 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:24:14 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Викладено інноваційні технології у виробництві копченої ковбаси, що дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси завдяки застосуванню добавки «Вібер». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27453 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27453.pdf Розмір : 179161 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|