| id: | 27453 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва копчених ковбас (за матеріалами ФОП Бондаренко М.П., «Вінницько-хуторянський м’ясопереробний комбінат») | 
| Authors: | Семенюк В. Б. | 
| Keywords: | технологія, копчені ковбаси, ковбасні вироби, харчова добавка, добавка «Вібер» | 
| Date of publication: | 2022-02-14 12:24:14 | 
| Last changes: | 2022-02-14 12:24:14 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Викладено інноваційні технології у виробництві копченої ковбаси, що дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси завдяки застосуванню добавки «Вібер». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27453 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27453.pdf Size : 179161 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |