id: | 27451 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
Автори: | Галицька О.С. |
Ключові слова: | крем, технологія виробництва кремів, функціональні добавки |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:13:14 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:13:14 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | B poбoті продемонстровано актуальність застосування у технології виробництва кремів використання функціональних добавок «Natures Charm» та «Diana Food». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27451 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27451.pdf Розмір : 177168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|