Репозиторій ВТЕІ
id: 27451
Назва: Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс»)
Автори: Галицька О.С.
Ключові слова: крем, технологія виробництва кремів, функціональні добавки
Дата публікації: 2022-02-14 11:13:14
Останні зміни: 2022-02-14 11:13:14
Рік видання: 2022
Аннотація: B poбoті продемонстровано актуальність застосування у технології виробництва кремів використання функціональних добавок «Natures Charm» та «Diana Food».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27451
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27451.pdf Розмір : 177168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити