| id: | 27451 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
| Authors: | Галицька О. С. |
| Keywords: | крем, технологія виробництва кремів, функціональні добавки |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:13:14 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:13:14 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | B poбoті продемонстровано актуальність застосування у технології виробництва кремів використання функціональних добавок «Natures Charm» та «Diana Food». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27451 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27451.pdf Size : 177168 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |