| id: | 27450 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78% (за матеріалами ДП «Старокостянтинівський молочний завод») |
| Authors: | Шахрай Я. В. |
| Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, масло, вершки |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:12:00 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:12:00 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі висвітлено удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78%. Стале виробництво та переробка молока нарізні види молочних продуктів є основним завданням галузі. При цьому молочна промисловість забезпечує українців молочними продуктами у широкому асортименті. Перше що ставиться до продуктів-висока якість, баланс по поживних речовинах. Для галузі це технологічно пов'язано із глибокою комплексною переробкою тваринницької продукції, удосконаленням та впровадженням інновацій в галузь. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27450 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27450.pdf Size : 179359 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |