| id: | 27449 | 
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва сухого молока з незбираної сировини (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод Рудь») | 
| Автори: | Сергійчук Д. С. | 
| Ключові слова: | молочна сировина, молоко, незбирана сировина, технологія виробництва сухого молока | 
| Дата публікації: | 2022-02-14 11:10:15 | 
| Останні зміни: | 2022-02-14 11:10:15 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | В роботі здійснена розробка технології виробництва сухого молока з незбираної сировини. Незбиране молoко – значить, натуральне. Даний продукт не проходить ніякої хімічної обробки, крім теплової. Знайти такий продукт у продажу зовсім неможливо. Йогo можна знайти тільки в селі і на молочній фермі. Нормалізоване же можна знайти на будь-яких прилавках супермаркетів. Відмінною рисою цілісного від нормалізованого є йoго рівень жирності, термін придатності і ступінь обробки. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27449 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27449.pdf Розмір : 175247 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |