| id: | 27446 | 
|---|---|
| Title: | Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод») | 
| Authors: | Кирилюк В. В. | 
| Keywords: | продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:06:41 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:06:41 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27446 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27446.pdf Size : 204989 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |