| id: | 27445 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop») | 
| Authors: | Романюк В. А. | 
| Keywords: | білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:05:53 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:05:53 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27445 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27445.pdf Size : 183807 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |