| id: | 27441 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко (за матеріалами ТОВ «Дережнянський молочний завод») |
| Authors: | Сенченко В. І. |
| Keywords: | молоко, сухе молоко, продукт, якість, сушарка, технологія |
| Date of publication: | 2022-02-14 11:01:20 |
| Last changes: | 2022-02-14 11:01:20 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко. Сухе молоко – продукт, отриманий з натурального коров`ячого молока шляхом його згущення і висушування в спеціальних сушильних установках. Цей порошок розчиняють у теплій воді. Отриманий готовий напій зберігає всі корисні властивості натурального молока. Бажання виробників поліпшити органолептичні властивості, водночас гарантувати безпеку і рентабельність продуктів може призвести до зміни традиційних способів виробництва сухого молока. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27441 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27441.pdf Size : 217987 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |