| id: | 27439 | 
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва сиру плавленого (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») | 
| Автори: | Продан Л. В. | 
| Ключові слова: | молоко, сир, якість, продукт, технологічний процес | 
| Дата публікації: | 2022-02-14 10:42:34 | 
| Останні зміни: | 2022-02-14 10:42:34 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | В роботі здійснена розробка технології виробництва сиру плавленого. Плавлені сири засвоюються організмом людини на 100% і містять менше холестерину в порівнянні з твердими сирами. Це повноцінний поживний продукт, джерело фосфору і кальцію, що відповідає за стан волосся, нігтів і кісток. Жири, що містяться в плавлених сирах, є висококалорійним носієм жиророзчинних вітамінів, що постачають організм вітамінами А, Д, Е і жирними полі ненасиченими кислотами. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27439 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27439.pdf Розмір : 177866 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |