id: | 27435 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
Автори: | Гук І.Я. |
Ключові слова: | майонез, технології виробництва майонезу |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:23:46 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:23:46 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27435 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27435.pdf Розмір : 178120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|