Репозиторій ВТЕІ
id: 27435
Назва: Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх»)
Автори: Гук І.Я.
Ключові слова: майонез, технології виробництва майонезу
Дата публікації: 2022-02-14 10:23:46
Останні зміни: 2022-02-14 10:23:46
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27435
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27435.pdf Розмір : 178120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити